Caviár - 1. Wiener Störkaviar

200x200 200x200

Naši sibiřští jeseteři plavou v mineralizované pramenité vodě v krásné zátoce v oblasti Wiener Neustadt. Tato kříšťálově čistá voda a jemná slanost dává našemu caviáru nádhernou a jedinečnou chuť. Vysoký obsah minerálních látek se odráží v křupavé skořápce caviáru.

Po několika měsících v čistých vodách dosáhne caviár zcela čistě ořechové chuti, která potěší vaše chuťové buňky.

Produkce caviáru

Již několik let se zabýváme chovem jeseterů a jeseteřího caviáru. Po 7-10 letech jeseteři dorůstají dostatečně, tak že můžeme vidět první caviár. Díky přirozenému prostředí a chovu ve volné přírodě je náš produkt jedinečný. Náš caviár je jen mírně solený, aby se zachovala jeho přirozenost. S 3,3% obsahu soli můžeme náš caviár nazývat Malossol.

Velikosti balení

Rádi vám dodáme caviár v množství dle vašeho přání.

Množství Dostupnost
30 g Skladem
50 g Skladem
120 g Skladem
250 g Skladem
500 g Na objednávku, kdykoliv k dispozici
1 kg Na objednávku, kdykoliv k dispozici
1,8 kg Na objednávku, kdykoliv k dispozici

Dovolujeme si vás požádat, aby při objednávce nad 500 gramů, nebo vyšší částky, jste provedli objednávku alespoň týden předem. Jen tak vám budeme schopni zaručit čerstvost caviáru.

Pro objednávku využijte náš formulář.



Maso z jesetera

200x200 200x200

Jeseteří maso

Jeseteří maso je známé jako pochoutka, která má také dobrý vliv na lidský organismus. Je dobrým zdrojem omega 3 mastných kyselin. Jeseter je bez kostí a to jej dělá výbornou ingrediencí pro přípravu různorodých pochutin.

Uzené jeseteří maso

Uzené jeseteří maso je jen jeden z produktů, který získává na oblibě. Vzhledem k tomu je jeseter v Rakousku velmi žádaný a ve volné přírodě se již příliš nevyskytuje. Kvůli tomu bylo zapomenuto spousta starých dobrých receptů. Je ideální pro smažení, pečení i grilování. Výborný je také připravený pečením se zeleninou. Maso je velmi oblíbené pro svou šťavnatost a chuť. Uspokojí i ty nejnáročnější gurmány.

Najdete nás na Facebooku